Adományozás

A törökbálinti Tábitha gyermekhospice ház működése és fejlődése a támogatóknak köszönhető. Ha Ön is részese szeretne lenni küldetésünknek, és Ön is hisz abban, hogy egy igazán nemes cél érdekében cselekszünk, bármilyen felajánlásért hálásak vagyunk:

Bankszámlaszámunk átutaláshoz:
Számlavezető bank neve: Unicredit Bank
Számla száma: 10918001-00000090-59690008

1% gyűjtésére a szervezetnek nincs módja, viszont a Baptista Szeretszolgálatnak felajánlott 1%-al a Tábitha házat is támogatja mivel a Nonprofit Kft tulajdonosa/ működtetője a Baptista Szeretetszolgálat.

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
Adószám: 18485529-1-42

Van más módja is a segítségnek! Az új közvetlen rendszerben pár kattintással támogathatja a gyógyíthatatlan beteg gyermekek ellátását.

ONLINE ADOMÁNYOZÁS

* Elfogadom, hogy a Tábitha Nonprofit Kft, 2045 Törökbálint Bartók Béla utca 21. által a www.tabitha.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Mi történik miután adományoztam?

Szerény módon mi is szeretnénk megköszönni nagylelkű adományát. Miután elküldte támogatását, megadott e-mail címére kap majd tőlünk egy egyedileg tervezett digitális képeslapot. Apró ajándékunk hatalmas köszönetet jelképez. Szimbóluma mindez annak, hogy Ön azoknak segített akiknek most a legnehezebb!

Mire szeretnénk költeni?

Tábitha gyermekhospice ház működésre:

Például:
100.000 Ft-os adományával egy teljes állású nővér fél havi bruttó bérét támogatja 10.000 Ft-os adományával egy gyermek egy heti étkezését támogatja 1.000 Ft-os adományából 1 db infúziós szerelék vásárlását támogatja

Tábitha ház bővítésére

Támogatásával hozzájárulhat ahhoz, hogy a Tábitha Gyermekhospice ház továbbfejleszthesse törökbálinti intézményét, és Magyarország legnagyobb hospice háza legyen 10 férőhellyel.

Az új ház felszerelésére

Akár az egészségügyi felszerelés, akár a bútorzat, akár játékok, kényelmi eszközök, gyógyászati/ terápiás segédeszközök vásárlásához járulhat hozzá.